PDA

View Full Version : brushes as .abr file...


Amanda1201
01-02-2008, 04:56 PM
ok... i KNOW i've seen this somewhere in his forum, but now i can't find it.

how do i save a set of brushes as an ABR file? anyone know?

THANKS!!!!

Myoldanlac
01-02-2008, 06:14 PM
lol whats an abr file??

txmom2two
01-03-2008, 08:41 PM
i am not sure, but try and get Sweet Genevieve to answer, she is the brush QUEEN!!! lol.

Amanda1201
01-03-2008, 08:46 PM
found the answer! THANKS anita!!!!!!!!!!

SeaShelly
01-04-2008, 04:57 AM
where can we find the answer?

Amanda1201
01-05-2008, 09:12 PM
whoops... sorry shell... i almost missed this! eek!

In Photoshop, go into Edit > Preset Manager and select brushes from the drop down list if it's not already selected.

then choose all the brushes you want to include in the set :: shift click on the starting and ending brushes if it's a range or control click to pick individual brushes.

once all your brushes are selected, click on the Save Set button.

SeaShelly
01-15-2008, 01:16 PM
Thanks so much darlin'